Amenajarea clasică sau modernă într-un apartament nou - Global Residence

Amenajarea clasică sau modernă într-un apartament nou

Home > Blog > Amenajarea clasică sau modernă într-un apartament nou
Post Feature Image

Aug 09,2018 Globa Residence 0 comments

Amenajarea unui apartament constă în personalitatea proprietarului. Firile clasice şi tradiţionale tind să opteze de cele mai multe ori pentru un design apropriat de „vechi” în timp ce personalităţile tinere adoră să se agaţe de tot ce este modern atunci când vine vorba de proiectarea unui interior a la carte.

Dacă vă aflaţi în căutarea unui mod optim de amenajare internă a locuinţei dumneavoastră şi nu ştiţi ce modalitate vi se potriveşte mai bine, noi dorim să vă sărim în ajutor, lăsându-vă la îndemână un ghid ce se ocupă în a clarifica fiecare întrebare pe care o deţineţi în materie de estetizare.

Ce impune amenajarea clasică

Cu siguranţă că aţi auzit acest termen de câteva ori. O amenajare clasică, impune obiecte decorative de artă transmiţătoare de emoţii, vaze şi măsuţe inspirate din antichitate cât şi o paletă coloristică uşoară şi rafinată. Deseori se folosesc nuanţe de bej în conturarea pereţilor ce se pot mixa sau nu cu diverse modele de tapet imprimat cu motive stilistice clasiciste sau renascentiste.

Luminarea spaţiului se face de cele mai multe ori prin lampadare ce copiază designul unui candelabru tradiţional alb sau negru cu mici accente aurii sau argintii ce reuşesc să atragă atenţia asupra lor. Foarte mulţi proprietari folosesc şi veioze de acest tip care se pot încorpora sau nu în interiorul mobilierului, racordându-se către principalele surse de electricitate.

Un obiect ce oferă autenticitate spaţiilor interioare este reprezentat de covor. Impregnat cu trimiteri istorice şi motive de legenda acesta este deseori pus în mijlocul unui living pentru a forma o imagine idilică ce oferă echilibru vizual.

Ce impune amenajarea modernă?

Tinerii tind să aleagă obiecte de mobilă futuriste, lucioase sau imprimate, ce oferă un grad ridicat de lux. Mobilierul diferenţiat de cel clasic este astăzi făcut din materiale calitative şi impunătoare precum pielea întoarsă sau naturală. Umpluturile pieselor de mobilier constituie alegerea proprietarilor, având scopul de a facilita confortul fizic.

În comparaţie cu modelul clasic, iluminarea se poate face în mai multe părţi, nu doar în mijlocul camerei! Introducerea elementelor laterale ce înconjoară dintr-o parte în altă tavanul va asigura dispersarea luminii în toate unghiurile încăperii în care au fost montate, aducând beneficiul de stabilitate vizuală.

Materialele de finisaj alocate pardoselii cât şi pereţilor pot fi diversificate în ceea ce priveşte imaginea estetică. Cele mai cunoscute alegeri constau în parchetul de culori deschise sau închise cât şi de gresie lucioasă albă care aduc o imagine apropriată de un stil de viaţă deprins din filme.

Rafturile încorporate în perete, obiectele adiţionale de mobilier şi accesorile moderne reuşesc să completeze camerele destinate atât funcţiunii de zi cât şi celei de noapte. În acest sens putem vorbi de ţesături, lenjerii de pat, autocolante pentru pereţi cu mesaje motivaţionale, scaune transparente sau pline, măsuţe ce imită pietre, lemne sau ceramică.

Bineînţeles că la finalul zilei, decizia vă va aparţine în totalitate. Cercetaţi cu atenţie ofertele fiecărui site specializat designul interior pentru alegerile optime şi bine definite. Astfel, veţi putea beneficia de servicii calitative fără a vă bate prea mult capul.

Comment

Finanțare locuință