Avantajele cumpărării unei locuinţe noi - Global Residence

Avantajele cumpărării unei locuinţe noi

Home > Blog > Avantajele cumpărării unei locuinţe noi
Post Feature Image

Jul 30,2018 Globa Residence 0 comments

Acasă este un termen general ce reuşeşte să îndulcească sufletul unui om ori de câte ori este rostit. O locuinţă nouă poate fi impregnată cu o notă de personalitate proprie încă de la început, reuşindu-se astfel crearea unui univers privat ce oferă confort psihologic oamenilor. Astfel arhitectura interioară se poate împleti cu necesităţile proprii, echilibrând orice spaţiu, transformându-l dintr-un loc gol în „acasă”.

O casă sau un apartament nou simbolizează începuturi şi şanse care pot schimba viaţa. Acomodarea poate deveni grea în momentul în care individul nu simte o conexiune sufletească cu spaţiul locuinţei sale, fiind recomanda căutarea locurilor semnificative şi importante pentru acesta. Aşa cum afirmă şi Le Corbusier, „o casă este o maşină pentru a trăi în ea”. În alegerea unei locuinţe noi, acest sfat este vital pentru orice cumpărător ce se afla în căutarea ofertelor imobiliare.

Ce avantaje se oferă?

Spaţiile nou construite reuşesc să se adapteze prezentului, fapt datorat dezvoltării şi schimbări arhitecturale petrecute în timp. Ansamblurile rezidenţiale tind să aibă un succes răsunător datorită confortului şi liniştii preponderente. Deseori, acestea reuşesc să îmbine tipologia culturalistă cu cea progresivă, prin spaţii verzi şi naturale ce se îmbină perfect cu peisajul urban.

Locurile de joacă ale copiilor sunt proiectate în aşa fel încât să nu perturbe liniştea locatarilor, fapt ce adera în formarea unui loc armonios şi liniştit, guvernat de pace.

Materialele de construcţie sunt noi şi sigure, fiind mult mai puternice decât cele folosite în trecut. Structurile de beton armat îmbinate cu metal şi stâlpi de rezistenţă se complementează cu materialele de finisaj exterior şi interior ce aduc la viaţa orice bloc nou, însufleţindu-l prin nuanţe pământii sau vibrante.

Compartimentările interioare sunt mult mai spaţioase, fiecare loc din apartament fiind dedicat funcţiunilor zilnice. Astfel zonele de zi precum: livingul, dinning-ul şi bucătăria se complementează cu zona de noapte (dormitorul) ce poate fi prelungită cu o terasă armonioasă care are rolul de a face legătura cu spaţiul exterior.

Ansamblurile rezidenţiale oferă apartamente la preţuri rezonabile şi accesibile fiecărui roman. Astfel se poate achiziţiona un spaţiu nou fie că este vorba de o garsonieră sau un apartament de 2,3,4 camere. Alegerea făcută trebuie să ţină cont şi de numărul de persoane alocat.

Locuinţele noi oferite de piaţa imobiliară în prezent se găsesc în locaţii accesibile, în apropierea mijloacelor de transport în comun şi a punctelor principale de interes ale oraşului. În acelaşi timp, locurile de parcare pot fi incluse sau achiziţionate în funcţie de promoţiile şi ofertele găsite, fiecare om reuşind să se bucure de siguranţă din acest punct de vedere. Una dintre cele mai căutate locaţii se regăseşte la Mihai Bravu, datorită localizării centrale in capitală.

Faţadele moderne, materialele noi şi paletele de culori pulsante se îmbină cu personalităţi diferite reuşind să creeze pentru client un ambient special şi luxos, deprins din basme fantastice. O locuinţă nouă vine la pachet cu o mulţime de avantaje printre care se regăsesc şi costuri reduse în ceea ce priveşte întreţinerea şi multe altele. Descoperiţi-le chiar dumneavoastră, cercetând şi găsind apartamente pe placul propriu!

Comment

Finanțare locuință