Avantajele de a cumpăra un apartament în complexul rezidenţial Mihai Bravu - Global Residence

Avantajele de a cumpăra un apartament în complexul rezidenţial Mihai Bravu

Home > Blog > Avantajele de a cumpăra un apartament în complexul rezidenţial Mihai Bravu

Aug 04,2018 Globa Residence 0 comments

Avantajele de a cumpăra un apartament în complexul rezidenţial Mihai Bravu

Complexul rezidenţial aflat la Mihai Bravu este fără doar şi poate unul de excepţie. Menit să faciliteze transportul în comun şi să facă legături cu spaţiile comerciale cât şi cu unele dintre cele mai faimoase parcuri ale Bucureştiului (în cazul nostru Parcul Tineretului), ansamblul oferit de Global Residence ştie să pună punctul pe i, Atunci când vine vorba de o comunitate fericită. Pentru a te pune la curent cu cele mai importante avantaje oferite de echipa noastră, îţi vom prezenta în rândurile de mai jos principale atuuri care cu siguranţă că te vor ajuta să iei decizia potrivită în legătură cu achiziţionarea unui apartament.

La ce avantaje te poţi aştepta?

 1. O locaţie de nota 10 & accesibilitate
 • Locaţia excelentă, apropriata de metrou Mihai Bravu (doar 50 de m de mers pe jos) şi de magazine cu renume, îşi lasă Accesibilitatea zonei este facilă pentru rezidenţii ce îşi doresc să poată rezona cu un loc aflat într-o zonă centrală şi sigură.
 1. Facilităţi excelente
 • Fiecare rezident/viitor proprietar al unuia dintre apartamentele oferite de noi, va putea intra în posesia unui loc de parcare subteran, fapt pentru care protejarea autoturismului va fi inevitabilă.
 • Dacă îţi vei dori să fii în formă, complexul rezidenţial îţi va oferi o sală de fitness şi un bazin de înot. Ştim cât de importantă este sănătatea, aşa că nu uita să te adaptezi unui stil de viaţă activ pe care îl poţi găsi acum la câţiva paşi distanţă.
 • La numai 5 minute de mers pe jos te poţi bucura de Parcul Tineretului şi de Delta Văcăreşti, reuşind astfel să îţi petreci serile de vară alături de cei dragi într-un cadru natural, panoramic.
 • Lifturile sigure aduc confort psihic! Pentru a spori calitatea acestora, s-au implementat câte 2 lifturi pe scară astfel încât fiabilitatea să fie exploatată la cote maxime. Nu va fi necesar să aştepţi prea mult timp pentru a urca la etajul dorit.
 • Poţi vizita cafenelele reprezentative zonei şi te poţi bucura de o sesiune de shopping alături de frumosul Mall Vitan.
 1. O arhitectură modernizată & materiale calitative
 • Complexul este compus din 3 tronsoane principale care sunt egale ca înălţime, fiind împărţite în apartamente de 2,3,4 camere, în funcţie de cât de numeroase sunt familiile.
 • Faţadele jucate şi bine echilibrate din punct de vedere compoziţional reuşesc să facă legătura între spaţiile exterioare şi cele interioare.
 • Tâmplăriile de PVC Veka, ferestre tripan cu Bariera fonică şi feroneria ROTO, asigura protecţie fiecărui locatar.
 1. Preţuri accesibile
 • Global Residence vrea să ofere preţuri permisibile fiecărui roman. Preţuri încep de la 79.800 Euro + TVA până la 145.000 de Euro + Tva, fiecare apartament fiind compartimentat generos.

Acestea au fost cele mai importante avantaje de care te vei putea bucura dacă îţi vei dori să achiziţionezi un apartament în una dintre cele mai pulsante şi liniştite zone din Bucureşti.

 

 

 

Comment

Finanțare locuință