Dezvoltator Imobiliar Bucuresti - Global Residence

Cine suntem

Home > Cine suntem

A-CON GLOBAL ULTRA SRL, investitori de calitate in domeniul constructiior si constructori in acelasi timp

Orice familie are nevoie de un loc pe care sa il numească acasă si in care sa își desfășoare activitatea zilnica. In timp ce multi oameni aleg sa cumpere apartamente sau case vechi, impregnate cu stările si amintirile altor persoane, exista si oameni înțelepți care înțeleg ca lucrurile pornite de la zero sunt mai benefice, atât in prezent, cat si pe termen lung. Din acest motiv, alegerea unei locuințe noi este un obiectiv pe care orice familie aflata la început de drum trebuie sa il bifeze pe lista de lucruri de făcut in viată. Alegând dezvoltatorul imobiliar A-CON GLOBAL ULTRA SRL, orice persoana primește garanția unei case de vis, care va deveni un cămin fericit si împlinit in care părinții, alături de copiii lor, se pot bucura de o viată fericita.

De-a lungul timpului,  A-CON GLOBAL ULTRA SRL a reușit sa se impună pe piața de profil din Romania oferind soluții viabile, alături de locuințe construite la cele mai înalte standarde. Deoarece cererea de astfel de construcții este din ce in ce mai mare in prezent, A-CON GLOBAL ULTRA SRL este implicata in mai multe proiecte de o mare anvergura. Astfel, zeci, poate chiar sute de familii așteaptă deja sa se mute in noile lor case, amplasate in zone bune ale orașului si care dispun de cele mai bune dotări disponibile pe piața, pornind de la materialele de construcție de calitate folosite in momentul ridicării imobilelor, cat si de finisajele inedite care au fost folosite, pornind de la gresie si faianța de import, pana la uși metalice si centrala proprie.

Global Residence Monolitului este proiectul rezidential care indeplineste toate cerintele unui lifestyle urban de calitate:

  • locatia excelenta langa metrou Mihai Bravu, in proximitatea centrelor comerciale, aproape de parcuri, scoli, universitati.

  • Apartamente au suprafete generoase si sunt bine impartite

  • Facilitatile din complex asigura un confort sporit.

  • Constructia beneficiaza de o calitate ridicata a constructiei si a finisajelor alese asa cum am obisnuit pana acum si clientii nostri din celelalte complexe rezidentiale deja finalizate.

Focusati pe a obtine performanta!

Blocurile sunt construite pe structura de beton armat, pereții intre apartamente fiind din beton, pereții despărțitori in interiorul apartamentului fiind din RIGIPS dublat, prevăzut cu vata minerala pentru izolare termica si fonica.

Izolația exterioara este realizata cu Polistiren 10cm EPS 80 si tencuiala decorativa. Pentru tencuieli si termoizolație s-a folosit BAUMIT. Tâmplăria este din aluminiu de la ALUMIL, ușile la intrare apartament sunt MACO, centrala este Vaillant si calorifere AIRFEL.

Apartamentele se vând finisate la cheie, cu parchet stratificat de 8 mm cu clasa de rezistenta 32, gresie si faianța din Spania, uși interior Pinum, baterii sanitare GROHE, obiecte sanitare CERSANIT si Ideal Standard.

Blocul va dispune de paza permanenta si de supraveghere video.

agentphoto

MIHAELA BALACEANU