Dezvoltator Imobiliar Bucuresti - Global Residence

Cine suntem

Home > Cine suntem

A-CON GLOBAL ULTRA SRL, investitori de calitate in domeniul constructiior si constructori in acelasi timp

Orice familie are nevoie de un loc pe care sa il numeasca acasa si in care sa isi desfasoare activitatea zilnica. In timp ce multi oameni aleg sa cumpere apartamente sau case vechi, impregnate cu  starile si amintirile altor persoane, exista si oameni intelepti care inteleg ca lucrurile pornite de la zero sunt mai benefice, atat in prezent, cat si pe termen lung. Din acest motiv, alegerea unei locuinte noi este un obiectiv pe care orice familie aflata la inceput de drum trebuie sa il bifeze pe lista de lucruri de facut in viata. Alegand dezvoltatorul imobiliar A-CON GLOBAL ULTRA SRL, orice persoana primeste garantia unei case de vis, care va deveni un camin fericit si implinit in care parintii, alaturi de copiii lor, se pot bucura de o viata fericita.

De-a lungul timpului,  A-CON GLOBAL ULTRA SRL a reusit sa se impuna pe piata de profil din Romania oferind solutii viabile, alaturi de locuinte construite la cele mai inalte standarde. Deoarece cererea de astfel de constructii este din ce in ce mai mare in prezent, A-CON GLOBAL ULTRA SRL este implicata in mai multe proiecte de o mare anvergura. Astfel, zeci, poate chiar sute de familii asteapta deja sa se mute in noile lor case, amplasate in zone bune ale orasului si care dispun de cele mai bune dotari disponibile pe piata, pornind de la materialele de constructie de calitate folosite in momentul ridicarii imobilelor, cat si de finisajele inedite care au fost folosite, pornind de la gresie si faianta de import, pana la usi metalice si centrala proprie.

Global Residence Mihai Bravu este proiectul rezidential care indeplineste toate cerintele unui lifestyle urban de calitate:

  • locatia excelenta langa metrou Mihai Bravu, in proximitatea centrelor comerciale, aproape de parcuri, scoli, universitati.

  • Apartamente au suprafete generoase si sunt bine impartite

  • Facilitatile din complex asigura un confort sporit.

  • Constructia beneficiaza de o calitate ridicata a constructiei si a finisajelor alese asa cum am obisnuit pana acum si clientii nostri din celelalte complexe rezidentiale deja finalizate.

Focusati pe a obtine performanta!

Parterul si mezaninul intregului ansamblu vor avea destinatie spatiu comercial, iar locurile de parcare vor fi prevazute atat in subsolul blocului cat si suprateran.

Realizarea ansamblului se va desfasura in etape astfel :

  1. primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie in decembrie 2019
  2. cea de-a 2 etapa cuprinde realizarea celorlalte 2 blocuri cu termen de finalizare 2021

Blocul va dispune de paza permanenta si de supraveghere video.

agentphoto

CARMEN CONSTANTIN    Finanțare locuință