De ce sa cumperi un apartament de 3 sau 4 in ansamblul Global Residence Mihai Bravu - Global Residence

De ce sa cumperi un apartament de 3 sau 4 in ansamblul Global Residence Mihai Bravu

Home > Blog > De ce sa cumperi un apartament de 3 sau 4 in ansamblul Global Residence Mihai Bravu
Post Feature Image

Sep 25,2019 Globa Residence 0 comments

Banner homepage

Ansamblul residential Global Residence beneficiaza de o amplasare excelenta pe Bulevardul Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de  statia de metrou Mihai Bravu, la aproximativ 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului.  La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image, dar si mall-uri  precum Sun Plaza sau Mall Vitan.

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic.

La mezanin se vor deschide magazine grupate in primul street mall din Bucuresti. Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului, cat si suprateran.

Apartamentele de 3 si 4 camere au suprafete generoase de pana la 120 mp, sunt decomandate, au dressing la dormitorul matrimonial, 2 bai si terase mari si sunt structurate sub diferite tipuri de compartimentari care se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa”. Fiecare client isi poate personaliza amenajarea interioara a apartamentul dupa propriul gust. Se pot alege materiale premium de la urmatorii furnizori: Marazzi, Grohe, Kludi, Roca, Cesarom, Geberit , Hansgrohe, Cristacer , Naturen , Yildiz , AGT, Martplast , Cersanit, Romstal. Personalizarea apartamentului cu materiale de calitate este la libera alegere a clientului. Materialele pot fi alese din lista de furnizori oferita de Global Residence sau se pot achizitiona separat de la alti furnizori. In ceea ce priveste montajul, poti sa aduci propria echipa de muncitori sau cu o echipa recomandata de Global Residence.

Realizarea ansamblului se va desfasura in etape, astfel primul bloc are termen de finalizare la cheie luna decembrie 2019. Cea de-a 2 etapa, cuprinde realizarea celorlalte 2 blocuri, cu termen de finalizare 2020.

Va asteptam sa ne vizitati in showroom-ul nostru de pe Bulevardul Mihai Bravu vis-a -vis de metrou Mihai Bravu unde va putem prezenta apartamentele si dotarile de care se bucura acest complex rezidential sau ne puteti contacta la telefon 0786.700.901 pentru a stabili mai multe detalii.

Finanțare locuință