Ce variante de finanțare am? - Global Residence

Ce variante de finanțare am?

Home > Home Page > Ce variante de finanțare am?

In zilele noastre exista o multime de posibilitati pentru finantarea achizitiei unui apartament. In Romania, aproape orice persoana cu un job stabil poate face un imprumut la o banca.

Oricine poate contacta banca pentru a discuta si a gasi solutia cea mai accesibila pentru imprumutul sau.

O alternativa mai buna este insa un broker de credite. Acesta evalueaza profilul financiar al clientului si cunoscand toate produsele de creditare de pe piata indruma clientul spre cea mai buna solutie de finantare, ii intocmeste dosarul, ofera opinie juridica gratuita, sustine aplicatia de credit in relatia cu banca pana la aprobarea creditului.

GLOBAL RESIDENCE colaboreaza in prezent cu KIWI FINANCE, prima si cea mai mare companie de brokeraj bancar din Romania www.kiwifinance.ro

Va recomandam cu incredere sa contactati KIWI FINANCE pentru finantarea prin credit a apartamentului dorit.

 

Contactează brokerul KIWI dedicat proiectului nostru pentru o soluție personalizată de finanțare

Cristian Alexandrescu

0727260762

cristian.alexandrescu@kiwifinance.ro

Beneficiezi de finanțare cu un efort minim, fără să mergi la mai multe bănci sau ‘n’ interogări la Biroul de Credit, fără costuri suplimentare pentru persoanele fizice și în cel mai scurt timp.

Am încheiat cel mai avantajos parteneriat financiar pentru tine, prin care îți vei putea achiziționa locuința pe care ți-o dorești de la Global Residence cu brokerul de credite numărul 1 din România, KIWI Finance.

Ce variante de creditare există în acest moment?

Creditul ipotecar standard. KIWI Finance are în portofoliu mai multe tipuri de credite ipotecare standard: credite cu cele mai mici costuri din acest moment, credite cu aprobare rapidă, credite cu polița de viață gratuită, credite cu cea mai mare sumă posibilă sau chiar credite care acoperă 100% nevoia de achiziție.

 

Contactează brokerul KIWI dedicat proiectului nostru pentru o soluție personalizată de finanțare

Cristian Alexandrescu

0727260762

cristian.alexandrescu@kiwifinance.ro