Sfaturi pentru a avea un living primitor - Global Residence

Sfaturi pentru a avea un living primitor

Home > Blog > Sfaturi pentru a avea un living primitor
Post Feature Image

Aug 07,2018 Globa Residence 0 comments

Alături de principalele zone ale unui apartament, livingul este camera care interconecteză restul încăperilor casei, fiind nucleul în care orice familie îşi desfăşoară activităţile de zi cu zi. Principalele funcţii îndepliite de acesta pot fi atât estetice cât şi funcţionale. Astfel, echilibrul compoziţional al designul interior va reuşi să transforme un spaţiu nul, atipic în unul cu o personalitate pulsantă ce se mulează pe fiecare proprietar. Acest procedeu de armonizare poate fi îndeplinit cu uşurinţă dacă vei apela la un specialist în design interior.

Şi totuşi, te-ai întrebat deja care sunt principalele obiective ce necesită a fi luate în calcul pentru a te bucura de un spaţiu de excepţie? Pentru a clarifica nelămuririle avute, îţi voi prezenta mai jos un micro ghid informaţional care te va ajuta în acest sens. Iată paşii ce trebuie să fie urmaţi:

  1. Ascunde instalaţiile electrice
  2. Este inestetic să existe cabluri înşirate pe toată suprafaţa unei încăperi. Deşi nu se va afecta confortul fizic al proprietarului, cu siguranţă că cel estetic va avea de suferit. Pentru a evita această neplăcere, specialiştii îţi recomandă să achiziţionezi şi să montezi prize accesibile care vor ascunde cablurile electrice. Astfel, vei putea folosi mult mai uşor device-urile electronice printre care se număra laptopul, tabletele cât şi televizoarele inteligente. Procesul poate fi făcut odată cu mobilarea dorită de fiecare proprietar cat şi în perioada unei renovări.

  3. Achiziţionează piese de mobilier compatibile cu spaţiul livingului

  Mobilierul necesită să fie ales în conformitate cu dorinţele tale. În acest sens trebuie să te gândeşti la toate aspectele ce pot aduce confort fiecărui membru al familiei. Aici poţi găsi câteva:

  • Dacă copii tăi iubesc jocurile pe console cât şi cele tradiţionale, atunci poţi cumpăra o măsuţă cu sertare pentru a ascunde diversitatea cablurilor ce necesită să fie conectate cu televizorul.
  • În acelaşi sens te poţi gândi şi la tipul de canapea. Dacă ai o familie numeroasă şi este necesar să primeşti oaspeţi care vor sta peste noapte, atunci poţi alege o canapea extensibilă. Bineînţeles că se oate opta şi pentru modelele fixe dacă vrei să economiseşti puţin din spaţiul interior.
  • Înălţimea pieselor de mobilier contează! Pentru a crea un spaţiu luminos şi primitor, trebuie luat în considerare acest aspect. Astfel, poţi alege biblioteci realizate pe module sau rafturi incorporabile în părţile dorite de depozitare, fără a acapara mult spaţiu pe partea orizontală. Astfel, încăperea va părea mult mai generoasă din punct de vedere estetic.
  • Accesorile adiţionale precum măsuţele de cafea sau diversitatea de obiecte decorative ca: vaze, tablouri şi covoare, au rolul de a pune accent pe spaţiu. Aici pot intra şi perdelele, ce necesită să fie alese în conformitate cu paleta de culori prezentă pereţilor.

  Bineînţeles că subiectul este mult mai amplu, însă aceste sfaturi prezintă baza de la care se porneşte formarea unui design interior ce necesită să aducă atât confort psihic cat şi fizic. Avantajul achiziţionării unui apartament aflat într-un ansamblu rezidenţial, aduce şi servicii de amenajare interioară care se pot mula pe dorinţele clienţilor în limita spaţiului alocat.

Finanțare locuință